Petra Werkbrouck, Medewerker Logistiek

“Ik zorg er met plezier voor dat het gevraagde voer op het juiste moment op de juiste plaats geleverd wordt.”

Schakel tussen Order Entry, productie en transport

“Ik ben transportplanner voor de Belgische fabrieken in Ingelmunster en Izegem. Dit houdt in dat ik de schakel ben tussen mijn collega’s van Order Entry, productie en de chauffeurs. Mijn taak bestaat erin het gevraagde voeder op het juiste moment, op de juiste plaats te laten leveren. Om dat te verwezenlijken probeer ik het laden in de fabrieken zo vlot mogelijk te laten verlopen en zorg ik ervoor dat er een goede spreiding van vrachtwagens is voor de verschillende fabrieken.”

Afbeelding: Petra-in-line

Veel menselijk contact

“Vooral het samenwerken met al deze verschillende collega’s vind ik een pluspunt. Aan menselijk contact heb je zeker geen gebrek in mijn job! Dat zorgt er ook voor dat geen enkele dag dezelfde is. ’s Morgens weet je bijvoorbeeld niet wat er allemaal kan gebeuren tijdens je werkdag, maar je weet wel dat je collega’s er zullen zijn om je te helpen indien nodig. Door die onverwachte obstakels heb ik het gevoel dat ik mij kan uitleven in mijn job. Als op het einde van de dag de puzzel volledig gelegd en gelukt is, haal ik er enorm veel voldoening uit, waardoor ik als een tevreden mens naar huis kan gaan.”

Streven naar duurzaam transport

“Ik tracht, om samen met mijn team, het voeder op een duurzame manier ter plaatse te krijgen. Hiervoor is een goede samenwerking met de chauffeurs van heel groot belang, want door de ladingen te verdelen over zo weinig mogelijk transporten kunnen we een directe impact hebben op ons brandstofverbruik. Ook voor de uitstraling van ForFarmers zijn de chauffeurs belangrijk. Zij komen iedere dag opnieuw onder onze klanten en fungeren als het ware als uithangbord van het bedrijf. Door het dagelijkse contact met onze klanten hebben zij ook waardevolle info over hoe we onze diensten nog kunnen verbeteren.”