Jordi Vanminsel blikt terug op zijn eerste maand bij ForFarmers

Ook tijdens het coronajaar 2020 verwelkomden we bij ForFarmers enkele nieuwe collega’s. Één van hen is Jordi Vanminsel uit Maaseik. Begin november startte hij bij ons als Commercieel Technisch Specialist Ruwvoer. We vroegen hem even hoe hij de eerste weken in zijn nieuwe werkomgeving heeft ervaren.

“Tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek bij ForFarmers had ik meteen een goed gevoel. Terwijl ik in gesprek was met HR, vond er een vergadering plaats van het rundveeteam en na afloop van mijn sollicitatiegesprek nodigde Luc Augustyns, Commercieel Manager Rundvee, mij uit om de vergadering al even bij te wonen. Dat gaf me onmiddellijk een gevoel van erg welkom te zijn en gaf me meteen de kans om kennis te maken met mijn toekomstige collega’s. Intussen ben ik ruim een maand aan de slag bij ForFarmers en loopt de theoretische opleiding stilaan op z’n einde. Binnenkort ga ik mee met collega’s op de baan richting klanten en daar kijk ik heel erg naar uit”, begint Jordi.

“Opstarten in een periode met strenge coronaregels is uiteraard niet evident. ForFarmers zorgde er echter voor dat alles heel goed geregeld was qua materiaal, zodat ik vlot van thuis uit aan de slag kon. Bovendien zat mijn opleidingsplan heel goed in elkaar en werd ik meteen betrokken bij het team. Mijn opleiding verliep grotendeels via Skype en dat maakte het voor mij soms wel wat moeilijk om interactief mee te werken of om sociaal contact op te bouwen met collega’s. Ondanks de ongewone situatie werden mijn verwachtingen wel goed ingevuld. Ik voelde me meteen heel welkom en heel betrokken in het hele ForFarmers-verhaal.”

“Tot slot merkte ik ook al dat naast werken, ontspanning en een goede sfeer onder collega’s bij ForFarmers heel belangrijk is. Er vinden regelmatig leuke groepsactiviteiten plaats, weliswaar online door corona, om de groepssfeer te bevorderen. Zo mocht ik op vrijdagavond al deelnemen aan het Cattle Café waarin we via Skype de werkweek met een drankje en een losse babbel afsluiten. Onlangs organiseerden twee collega’s ook een leuke online kerstquiz op vrijdagavond. Kortom; ik voel me al helemaal thuis bij mijn nieuwe werkgever.”

Foto Jordi Vanminsel_inline
Jordi Vanminsel, Commercieel Technisch Specialist Ruwvoer