Kurt Lefevere, Productiemedewerker, Preventieadviseur

“Door het optimaliseren en veilig maken van de productieprocessen draag ik bij aan de toekomst van ForFarmers en haar klanten.”

Zorgen voor een vlotte en veilige productie

“In mijn job ben ik dagelijks bezig met de kernactiviteit van ons bedrijf: het produceren en leveren van kwaliteitsvoeders voor onze klanten. Daarnaast sta ik als preventieadviseur ook in voor de veiligheid in onze productievestigingen, een levensbelangrijke taak en iets waar ik zelfs ’s nachts soms van wakker lig.”

Afbeelding: Kurt1

Meegegroeid met ForFarmers

“Ik werk reeds 24 jaar bij ForFarmers – of de voorgangers ervan – en ik heb tot nog toe geen spijt gehad van mijn keuze voor dit bedrijf. Het is een bedrijf  met een menselijk hart waarin altijd geluisterd wordt naar de mensen, en dit op alle niveaus. In onze ‘One ForFarmers’ strategie is de dialoog tussen de verschillende afdelingen en zelfs verschillende landen van optimaal belang en op vlak van productie en veiligheid werk ik hier ook aan mee. Verder worden er ook veel middelen geïnvesteerd in de ontwikkeling van de werknemers van ForFarmers. Er zijn zeker voldoende trainingen en opleidingen beschikbaar om in je job steeds weer een nieuwe uitdaging te vinden.

ForFarmers is ambitieus en streeft ernaar steeds beter te presteren als bedrijf en een goede partner te zijn voor haar klanten. Door kwaliteitsvolle en veilige producten en diensten te leveren draagt ook de productieafdeling bij aan deze inspirerende ambitie.”