Virginie Snaet, Medewerker Planning en Order Entry

“Na mijn boeiende stage bij ForFarmers, had ik meteen zin om bij dit bedrijf te komen werken.”

Leerrijke stage

Virginie Snaet is 22 jaar en woont in Zwevezele. In juni 2019 behaalde ze haar bachelordiploma in de richting Logistiek Management aan de Hogeschool Vives in Kortrijk. Tijdens het laatste jaar van haar opleiding, moest ze drie maanden stagelopen. “Voor een job in de logistiek kan je uiteraard in allerlei sectoren terecht. Al snel wist ik echter dat ik graag verder wou in de agrarische sector. Ik ben namelijk een boerendochter, dus ik weet wel iets af van de boerenstiel. Zo kwam ik bij ForFarmers terecht”, legt Virginie uit. 

"Mijn stage bij ForFarmers was verbonden aan mijn bachelorproef. Ik wou namelijk de laad- en lead time bij vrachtwagens analyseren met als doel die zo laag mogelijk te houden. Eens het onderzoek voor m’n bachelorproef klaar was, heb ik nog een maand meegedraaid op Order Entry en hielp ik mee met de afhaalplanning. Vooral tijdens die laatste maand heb ik heel veel bijgeleerd en me erg geamuseerd. Ik werd goed opgenomen in het team en de job beviel me zeer goed.”

Afbeelding: Virginie Snaet_in-line

Van stagiaire tot vaste medewerker

“Ik heb mijn stage bij ForFarmers als een zeer positieve periode ervaren. Wanneer je als laatstejaarsstudente plots in een reële werkomgeving terechtkomt, is dat wel even wennen. Toch werd ik door het team van Order Entry en Planning bij ForFarmers zeer goed opgevangen. Trouwens niet alleen door dat team, maar ook bij de andere afdelingen in de organisatie kon ik steeds terecht voor vragen of problemen", vervolgt Virginie. "Tijdens de middagpauze eet iedereen gezellig samen in de refter en is er altijd wel plaats voor een grappig verhaal of anekdote. Niet alleen het werk zelf, maar ook een goede sfeer wordt bij ForFarmers dus hoog in het vaandel gedragen.”

“Toen ik na afloop van mijn stage het aanbod kreeg om vast in dienst te komen bij ForFarmers heb ik daar dan ook geen moment over getwijfeld. Hoewel je als planner veel verantwoordelijkheden krijgt en ik nog maar pas afgestudeerd ben, heb ik de job meteen met beide handen gegrepen. Ik was erg blij om in een organisatie terecht te komen waar je als jongere veel kansen krijgt. Bovendien zijn er ook steeds doorgroeimogelijkheden en ook dat vind ik een groot pluspunt.”

Wil je net zoals Virginie deel uitmaken van ons team? Klik dan hier en bekijk welke vacatures op dit moment openstaan. Misschien wel tot binnenkort?