Wij staan voor een gezonde toekomst voor de agribusiness. Daar hebben we jou voor nodig!

ForFarmers werkt intensief samen met klanten voor concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Niet voor niets hebben we als missie: For the Future of Farming. Wat betekent dit voor jou als Commercial Trainee binnen ForFarmers?

Jij staat centraal

Afbeelding: V

Het traineeship is een speciaal op Sales afgestemd programma, met persoonlijke begeleiding, training en coaching op maat. Ons doel? Jou voorbereiden op een passende carrière binnen onze Sales-organisatie, ongeacht in welke diersector! Jij staat centraal. 

Jij leert ForFarmers en onze klanten kennen

Afbeelding: V

Het Commercial Trainee Program is een internationaal opleidingsprogramma van ForFarmers, exclusief voor nieuwe medewerkers binnen Sales. Je leert op hoofdlijnen alle onderdelen van het bedrijf kennen. En je bouwt meteen aan je eigen interne netwerk.

Wij investeren in kennis

Afbeelding: V

ForFarmers is ambitieus en professionaliseert haar activiteiten in een snel tempo. Om dé partner van agrarische ondernemers te zijn, investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers.  Juist dankzij die kennis kunnen zij de klant helpen zijn bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit betekent volop mogelijkheden voor getalenteerde en ambitieuze mensen. 

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor het ForFarmers Commercial Trainee Program? 

Klik dan hier