Kantoormedewerkers ForFarmers België nemen intrek in Skyline Park Izegem

Op woensdag 17 juni namen de kantoormedewerkers van ForFarmers België hun intrek in ons nieuwe kantoor in het Skyline Park in Izegem. Het vorige kantoor in Ingelmunster was verouderd en voldoet niet meer aan de hedendaagse normen van een energiezuinig kantoor. Omdat ForFarmers duurzaamheid en het werkcomfort van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt, werd beslist te verhuizen naar een nieuw, duurzaam kantoor met een goede bereikbaarheid voor onze medewerkers en bezoekers.

In Skyline Park hebben we nu een bijna-energieneutraal kantoor op een inspirerende plek, waar kennis, innovatie, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. De aangename landschapsbureaus, ruime vergaderzalen en hubs - waar je je alleen of met collega’s even kan afzonderen - dragen bij aan het werkcomfort van onze medewerkers. In de gezellige lunch- en koffiehoek treffen medewerkers elkaar voor een pauze. Met de ruime zit-sta-bureaus werd ook aan de ergonomie van onze werknemers gedacht.

Door de coronamaatregelen gebeurde de opstart in het Skyline Park gefaseerd. De ene helft van de kantoormedewerkers startte op woensdag 17 juni, terwijl de andere helft op vrijdag 19 juni voor het eerst naar het Skyline Park kwam. Ook na deze twee startdagen blijven de kantoormedewerkers afwisselend van thuis en op kantoor werken, zodat steeds slechts een beperkt deel van de medewerkers in het nieuwe kantoor aanwezig is. Na weken van thuiswerk door Corona is de verhuis naar het nieuwe kantoorgebouw ook echt een nieuwe start en een extra motivatie voor onze medewerkers.

skyline1
skyline2
skyline3
skyline4
skyline5
skyline6
skyline7
skyline8
skyline9