Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Op 1 september was het niet alleen de eerste schooldag, maar ook de eerste werkdag van Joren, Bart en Pierrick bij ForFarmers. We verwelkomen maar liefst 3 nieuwe collega’s in het salesteam! Joren en Pierrick gaan aan de slag in het rundveeteam, terwijl Bart zich aansluit bij de pluimvee-collega’s. Maar wie zijn ze eigenlijk?

“Mijn naam is Bart Vosters en ik woon in Luyksgestel in Nederland. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit een landbouwersgezin. Thuis hebben wij een gemengd bedrijf met melkvee en vleeskippen. Omdat ik altijd al veel interesse had in ons bedrijf volgde ik in de middelbare school een landbouwkundige opleiding. Die interesse is er nog steeds, want ook nu blijf ik actief op ons landbouwbedrijf. Ik ga namelijk drie dagen per week bij ForFarmers aan de slag als Accountmanager Broilers en de rest van de tijd zal ik thuis op het bedrijf werken. Ik kwam trouwens bij ForFarmers terecht doordat wij thuis zelf klant zijn. Ik ben dus al wat vertrouwd met de manier van werken."

“Ik ben Pierrick Walravens, 31 jaar en afkomstig uit het Waalse Ath. Vandaag woon ik in Waals-Brabant. Ook ik heb roots in de landbouw. Na mijn studies als Industrieel Ingenieur Landbouw ging ik aan de slag in de veevoederindustrie. Ik heb dus al enkele jaren ervaring wat dat betreft. Na een spontane sollicitatie bij ForFarmers was ik overtuigd om bij dit bedrijf te komen werken. Ik kijk er dan ook naar uit om te starten als Specialist Melkvee.”

“Ik heet Joren Seghers en ben met mijn 21 lentes de jongste van de drie. Ik woon in Brakel en heb een bachelor in Agro- en Biotechnologie. Toen ik begon met deze studie had ik al in m’n achterhoofd dat ik ooit een salesfunctie in de agrarische sector wou uitoefenen. Zo gezegd, zo gedaan: nu ik afgestudeerd ben, ga ik dan ook graag aan de slag als Accountmanager Melkvee bij ForFarmers.”

Afbeelding: Bart Joren en Pierrick_inline
Bart Vosters, Pierrick Walravens en Joren Seghers