Stay Safe and do the Corona Wave!

Door de coronamaatregelen doen de meeste medewerkers bij ForFarmers aan thuiswerk en hebben daardoor minder contact met hun collega's. Ook de medewerkers van productie en logistiek die wel op de bedrijfssites aanwezig zijn, hebben omwille van de social distance regels vaak minder sociaal contact met elkaar. Maar dat wil niet zeggen dat we minder betrokken zijn bij het wel en wee van onze collega's. En omdat betrokkenheid nu eenmaal een van onze waarden is, hebben we de Corona Wave in het leven geroepen.

Onder de leuze 'Stay Safe and do the Corona Wave' hebben we een kettingreactie in gang gezet. Een medewerker verrast een collega door een kleine attentie thuis te laten bezorgen. Deze collega stuurt op zijn of haar beurt ook een leuke verrassing naar een andere medewerker, enzoverder… We hopen hiermee de eentonigheid van het thuiswerken een beetje te doorbreken en de medewerkers te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Ondertussen heeft onze Corona Wave al meer dan 30 medewerkers bereikt en we gaan door tot iedereen bij ForFarmers België op zijn of haar beurt verrast wordt. De attenties gaan van een mooie ruiker bloemen, een lekker drankje tot een lightbox, een paar happy socks en zelfs kip aan het spit! Creativiteit genoeg dus onder onze medewerkers.

Stay Safe and do the Corona Wave!

Afbeelding: collage Corona Wave