Vrachtwagen-voor-werken-bij

ForFarmers staat voor ambitie, duurzaamheid en partnerschap

Met onze kernwaarden ambitie, duurzaamheid en partnerschap maken we duidelijk waar we als ForFarmers voor staan. Zij zijn de kern van onze bedrijfscultuur en het kompas voor alles wat we doen.

Ambitie

Als marktleider in Europa willen wij een voortrekkersrol vervullen. Goed is goed, maar het kan altijd beter in onze visie. Wij leggen de lat graag hoog en streven naar steeds betere resultaten, op elk vlak. Wij willen de beste mensen voor onze teams en de beste producten en resultaten voor onze klanten.

Duurzaamheid

ForFarmers gaat voor de langere termijn, in alle opzichten. Wij dragen zorg voor het milieu en zien het als onze plicht om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een efficiëntere, duurzamere productie van vlees, eieren en zuivel. Zo dragen wij bij aan een financieel gezonde sector die kansen biedt voor de lange termijn en die nog vele generaties een rol zal spelen in de maatschappij. For the Future of Farming.

Partnerschap

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samen weet je meer, kun je meer en kom je verder. Daarom investeren wij in langetermijnrelaties met onze klanten, met partners in de keten en met ons netwerk. ForFarmers is een betrouwbare partner, die het gezamenlijke belang altijd vooropstelt. Wij doen wat we beloven en we vertellen wat we doen.