Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie

Visie, missie en strategie

Onze visie

ForFarmers is marktleider binnen de Europese diervoedersector. In de agrarische sector hebben wij voortdurend te maken hebben met veranderingen en eisen op het gebied van duurzaamheid, wetgeving en klantbehoeften. Tegelijkertijd groeit de vraag naar dierlijke eiwitten in de wereld, wat leidt tot meer productie in regio’s buiten ons huidige werkgebied. Dit vraagt om innovatieve en duurzame voeroplossingen en adviezen op het landbouwbedrijf.

Onze missie

Onze missie - For the Future of Farming – is om die reden relevanter dan ooit: wij werken zij aan zij met veehouders zodat zij succesvol op een duurzame wijze gezonde voeding kunnen produceren.  Het is onze belofte aan agrarische ondernemers om samen met hen te werken aan hun langetermijnsucces en dat van de agrarische sector als geheel.

Onze strategie

In het licht van For the Future of Farming moeten we continu werken aan kennisontwikkeling en schaalvergroting. Daarom ligt onze focus op het versterken en uitbreiden van onze kernactiviteiten en oriënteren we ons op kansen in verschillende groeimarkten. Om dit te bereiken hebben we onze strategie Build to Grow 2025 ontwikkeld.