Gwen Rutsaert, Accountmanager Melkvee
ForFarmers biedt kansen aan jonge mensen en is bereid om in hen te investeren.
Lees meer

We doen meer dan alleen veevoeder verkopen

Sales & Sales Support

Sales is binnen ForFarmers georganiseerd per diersoort: Herkauwers, Pluimvee en Varkens. Hierbinnen werken we met regionale teams die goed vertrouwd zijn met de lokale omstandigheden en het regionale netwerk. Onze specialisten en accountmanagers zijn echt inhoudelijke gesprekspartners voor de veehouder. En die gesprekken gaan over meer dan alleen voer en de toepassing daarvan. De bedrijfsdoelstelling van de klant is altijd het uitgangspunt. En met dat op het netvlies, werken zij samen met de veehouder aan een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.

Behalve in de hierboven genoemde sectoren heeft ForFarmers ook commerciële functies in de biologische sector (Reudink) en in de paardensector (Pavo).

ForFarmers
PAVO
Reudink

Total Feed Support: één loket voor klantvragen

Eén loket voor alle klantvragen over het traject van bestelling tot en met de aflevering van producten. Of het nu gaat om productinformatie, het aanpassen van een levering of vragen over de factuur; de collega’s van Total Feed Support geven het antwoord, regelen het of lossen het op. Hiermee zijn ze een onmisbare schakel in onze sales-organisatie.

Meer weten over werken in Sales?

Klik op de foto's en lees hoe Gwen Rutsaert, accountmanager Melkvee, en Jens De Busscher, accountmanager/specialist Legpluimvee, het werken bij ForFarmers ervaren.

Gwen Rutsaert
Jens De Busscher